Geek

Ja dallimi i kamerës së iPhone 8 dhe Samsung S8 (Video)

10/02/2017 18:41
nga:Gazeta Blic

Ka lindur një konkurrencë e madhe mes dy gjigantëve, Apple e Samsung për dy modelet e fundit, Samsung 8 dhe iPhone 8. Dy modelet janë fantastike, por që kanë përparësitë në raport me njëri tjetrin.

Konkurrencë e madhe gjithmonë mes tyre mbetet tek kamera profesionale.

iPhone pretendon se ka shpikur modelin me kamerën më të mirë ndonjëherë ndërsa Samsung e krahason kamerën e saj të S8 me atë të një aparati profesional.

Për t’i dhënë fund kësaj dileme, shikojeni videon dhe bëjeni dallimin.

10/16/2017 20:29

Rrobat e viktimave të luftës në Kosovë ruhen në kushte më të mira