Lajme

Ja çfarë bëri LDK për inati të AAK-së (Video)

05/12/2017 21:16
nga:Gazeta Blic

Konfliktet ndërmjet partive politike dhe inatet për qeverisje, po bëjnë që qytetarët të mbesin të neglizhuar karshi problemeve dhe halleve që ballafaqohen.

Një qendër e mjekësisë familjare e cila është e ndërtuar në fshatin Sallagrazhdë në komunën e Suharekës, nga pushteti i AAK-së ,po konsiderohet e panevojshme nga Lidhja Demokratike e Kosovës.

Për më shumë ndiqeni kronikën:

04/21/2018 17:46

Pritje të zbehta për tryezën e LDK-së