Cool

Hap gojën dhe peshqit ia pastrojnë dhëmbët (Video)

05/17/2017 19:53
nga:M H

Vitaly Barazov ka hyrë 30 metra thellë në ujërat e gadishullit Sinai në Egjipt dhe ka hapur gojën që peshqit t’ia pastrojnë dhëmbët.
Videoja e postuar më poshtë, tregon zhytësin duke qëndruar i qetë, ndërsa gjallesat e ujit kërkojnë ushqim nëpër gojën e tij, transmeton Telegrafi.

“Shkuarja te dentisti është e frikshme, ndërsa këto janë krijesa që nuk bëjnë asnjë dëm dhe i largojnë mbetjet”, ka thënë Barazov lidhur me rastin.

Në të vërtetë, këta janë të njohur si pastrues, sepse iu ndihmojnë peshqve tjerë duke ua larguar lëkurën e vdekur dhe parazitët. /Telegrafi/

 

04/18/2018 00:00

Njeriu me tre fytyra