Cool

Gjyshes i bie fëmija në liqen, nuk hidhet për ta shpëtuar (Video)

03/20/2017 09:11
nga:Gazeta Blic

Një fëmijë ka rënë me karrocë në liqen, sepse gjyshja nuk i kushtoi vëmendjen e duhur, ngaqë po lante perimet.

Ngjarja ka ndodhur më 11 mars në Kinë, por pamjet nuk ishin bërë publike.

Në video duket gruaja që bërtet pasi i ra njëvjeçari në ujë dhe një burrë që hidhet për ta shpëtuar fëmijën.

Gjyshja po kritikohet në rrjete sociale pasi nuk i ka kushtuar vëmendjen e duhur dhe më pas nuk u hodh vetë në ujë për ta shpëtuar.

Kur u hodh në ujë, burri e mori në krahë fëmijën dhe u sigurua që është mirë dhe e nxori nga liqeni duke ia dhënë gjyshes dhe një burri tjetër që ishte i pranishëm.

04/23/2018 13:40

Ky djalosh i mbijetoi sulmit të peshkaqenit, ariut dhe të gjarprit