Lajme

Gjuriq flet për dialogun Kosovë – Serbi

04/20/2017 10:10
nga:R A

Drejtori i të ashtuquajturës Zyre për Kosovën, Marko Gjuriq do të flasë sot në Institutin për Politikë Ndërkombëtare dhe Ekonomi në kuadër të Forumit të Ambasadorit, për gjendjen aktuale të dialogut në mes të Prishtinës dhe Beogradit.

Forumi i Ambasadorëve është një konferencë diplomatike që mbahet një herë në dy muaj, organizuar nga Instituti për Politika Ndërkombëtare dhe Ekonomi, dhe është një mundësi për përfaqësuesit e korit diplomatik dhe të ftuar të tjerë të shquar të diskutojnë përr çështjet aktuale socio-politike

Në forumin e sotëm pritet të marrin pjesë afro dyzet ambasadorë dhe përfaqësues të tjerë të huaja diplomatike në Beograd, raporton Tv Most.

04/26/2018 10:38

Kosova ri-konfirmon angazhimin e vet ndërkombëtar kundër terrorizmit