Fit&Sexy

I futi copat e akullit në maqinën e tharjes, ky truk është vërtetë gjenial (Video)

05/19/2017 12:35
nga:R A

Nëse doni ta hiqni qafe hekurosjen e rrobave, ky truk vërtetë do t’ua lehtësojë jetën, shkruan revista Kosovarja.

Rroba e hekurosur është e vërtetë që rri shumë mirë por që hekurosja shpesh merr shumë kohë.
Gjithçka që duhet të bëni është të fusni disa copa akulli në maqinën e tharjes dhe pas 15 minutave do të shihni rezultatet mahnitëse.