Cult

Si i detyronte Amerika me forcë fëmijët të punojnë në fabrika (Foto)

04/20/2017 16:00
nga:R A

Këto fotografi të realizuara në të kaluarën tregojnë “mizorinë” që ka ndodhur në Amerikë gjatë viteve 1908 deri më 1924
Fotografi i “National Child Labor Committee”, Lewis Hine, ka publikuar fotografitë e realizuara në vitet 1908 deri më 1924, ku tregohet trajtimi i fëmijëve që iu është bërë fëmijëve në Amerikë në atë kohë, shkruan DailyMail, transmeton Gazeta Express.

Këta fëmijë janë fotografuar në Karolinën Veriore dhe në Florida, derisa punonin në fusha, fabrika të ndryshme dhe ferma.

Shikoni fotografitë:

05/17/2018 16:46

Fabrika e mbyllur hapet sërish, kishte ndodhur mosmarrëveshje