Geek

Facebook dënohet me 1.2 milion dollarë

09/11/2017 13:58
nga:M H

Mbikqyrësi i të Dhënave në Spanjë ka dënuar Facebook-un me 1.2 milion euro, pasi është gjetur që në tre raste janë mbledhur të dhëna personale te përdoruesit spanjollë pa i informuar ata se si janë përdorur.

Ky aktgjykim është i fundit në serinë e cështjeve legale që kanë ndodhur në gjigantin e medias sociale, transmeton Klan kosova.

Sipas Mark Scott, korrespondent i Shefit Politik të Politico, qeveria franceze, gjermane dhe holandeze janë duke shikuar se si Facebook mban dhe përdorë të dhëna që u përkasin qytetarëve të tyre.

03/15/2018 17:06

Lufta e fëlliqtë dhe politikisht vrasëse përmes videove në “Facebook” mes “Vetëvendosjes” dhe të larguarve nga ajo