Cult

Edicioni i dytë i ‘Mural Fest’ Ferizaj- me tri murale të reja

05/17/2017 20:01
nga:Gazeta Blic

Fituesit e këtij edicioni të “Mural Festit”, me temë “Mbrojtja e Mjedisit” të jenë: Nderim Isufi, Artan Balaj, dhe Naim Idrizi.

Fillon edicioni i dytë i ‘Mural Fest’, i cili po mbahet në qytetin e Ferizaj. Ky festival synon të jetë promotor i nismave të ndryshme që kanë për qëllim shprehjen artistike rreth problemeve të shoqërisë përmes artit, shkruan KultPlus. Gjatë këtij edicioni Ferizajt do i shtohen edhe tri murale të reja për të cilat ishte hapur qysh më herët konkursi.
“Mural Fest” do të mbahet deri më 23 maj, ndërsa pjesë e tij janë 12 artistë të huaj dhe 30 artistë shqiptarë.
Juria prej katër anëtarësh kishte marr vendim që fituesit e këtij edicioni të “Mural Festit”, me temë “Mbrojtja e Mjedisit” të jenë: Nderim Isufi, Artan Balaj, dhe Naim Idrizi.

05/18/2018 20:58

Në Ferizaj askush nuk po i do afër varrezat