Cool

E zë burrin me tjetrën, gruaja e nervozuar bashkon forcat me “rivalen” dhe rrahin brutalisht të gjorin (Video, +18)

08/11/2017 18:28
nga:Gazeta Blic

Në Kinë është duke qarkulluar një video, në të cilën protagonistë janë një grua dhe burri si dhe dashnorja e tij.

Kësaj radhe siç zakonisht ndodh, gruaja nuk e ka sulmuar të dashurën e partnerit, por përkundrazi ato bashkuan forcat dhe filluan ta rrahin burrin.

Ato janë filmuar duke e nxjerrë në rrugë burrin, ku qindra kalimtarë rasti mbetën të habitur dhe filluan të qeshin derisa ato po e godisnin.

Njëra prej tyre mbante në duar një karrige me të cilën e godiste në shpinë burrin.

Por, sikur kjo të mos mjaftonte, ato madje e zhveshin burrin, kurse të pranishmit as që e marrin mundin që t’i ndalin gratë e nervozuara.

10/23/2017 17:38

Si mund ta kuptoni nëse burri juaj ju tradhton