Cool

A e keni ditur ndonjëherë se për çfarë shërben kjo pjesë e lavatriçes ?

04/20/2017 14:33
nga:R A

Sot, thuajse të gjithë kanë të paktën një lavatriçe në shtëpi me që kjo paisje sot është një nevojë e vërtetë dhe thjeshtë nuk mundemi pa të, shkruan revista Kosovarja.

Thuajse të gjitha kanë këtë pjesën si një dollap të vogël poshtë tyre, por a e keni pyetur ndonjëherë veten se për çfarë shpërben ?
Nëse rastësisht gjatë larjes së rrobave iu kanë humbur gjërat e vogla, kontrolloni atë pjesë dhe sigurisht se do t’i keni aty. Bëni kujdes me që gjatë hapjes mund të ketë ujë Brenda.