Lajme

Dëgjon zë brenda trotuarit, çka gjen është shokuese

01/11/2017 12:37
nga:R A

Vetëm dikush që nuk ka fare ndjenja mundet të bëjë diçka të tillë.

Ndërgjegjja njerëzore duket se po shkon drejt fundit. Një kalimtarë i rastit pasi ka dëgjuar disa zhurma nën trotuar ka vendosur ta thyejë atë për të shikuar se çfarë po ndodhë. Ajo që gjeti ishte e pabesueshme. Dikush e kishte varrosur të gjallë një qenë i cili fatmirësisht ishte dëgjuar në kohën e duhur dhe ishte ende gjallë

04/23/2018 13:40

Ky djalosh i mbijetoi sulmit të peshkaqenit, ariut dhe të gjarprit