Lajme

Dëbohet nga Kosova shtetasja e Shqipërisë

04/21/2017 15:15
nga:R A

Është dëbuar nga Kosova një femër shtetase e Shqipërisë pasi e njëjta nuk kishte shpërfillur urdhrin për largim vullnetar nga Kosova dhe po qëndronte në fshatin Grackë të Lipjanit.

Ndaj të dyshuarës është shqiptuar dhe masa e ndalesës së hyrjes në Kosovë për 2 vite.

10/20/2017 22:13

“Ndikimi i Serbisë përmes Listës Serbe, frika më e madhe e Kosovës”