Cool

Dasmorët e harruan çiftin, të gjithë sytë tek vajza që i çmendi me vallëzim

10/12/2017 08:46
nga:N S

Kjo është një video e realizuar nga xhirimet e një çifti Turk, e cila ka marrë shumë klikime në internet.

Protagonistë të videos të cilët në videoklipin e tyre kanë bërë të mundur dhe mysafirët të argëtohen.

Shikoni videon për me shume:Kërcimi magjik i kësaj vajze Turke po çmend mysafirët.

 

10/16/2017 20:29

Rrobat e viktimave të luftës në Kosovë ruhen në kushte më të mira