Lajme

Çka thotë Gjuriq për gjendjen aktuale të dialogut Kosovë-Serbi?

04/20/2017 15:05
nga:R A

Procesi i dialogut në mes të Beogradit dhe Prishtinës nuk është i pakthyeshëm dhe Beogradi sigurisht nuk do të heqë dorë nga qëllimi për të marrë pjesë në të si një faktor konstruktiv në ndërtimin e stabilitetit rajonal

Kështu ka deklaruar drejtori i të ashtuquajturës zyre serbe për Kosovën.

Sipas tij, ky proces, megjithatë, ka kuptim vetëm nëse ekziston një vullnet nga të dyja palët për të zgjidhur mosmarrëveshjet përmes dialogut dhe mjeteve paqësore, raportojnë mediat serbe.

Ai këto komente i bëri në Institutin për Politikë Ndërkombëtare dhe Ekonomi në kuadër të Forumit të ambasadorëve , ku u diskutua për gjendjen aktuale të dialogut mes Kosovës dhe Serbisë.

04/26/2018 10:38

Kosova ri-konfirmon angazhimin e vet ndërkombëtar kundër terrorizmit