Cool

Çfarë nuk duhet të vishni asnjëherë kur udhëtoni

07/17/2017 21:47
nga:D.I

Herën tjetër që do të bëni një udhëtim, ndaloni disa sekonda dhe mendohuni mirë se çfarë do të vishni.

E dimë se të gjitha femrat adhurojnë të nisin përgatitjet e shumta për udhëtime, por kur vjen puna te veshja që do të mbani në trup është mirë që të mendoni me gjakftohtësi, aq më tepër nëse bëhet fjalë për udhëtim me avion.

Pak rënmdësi ka se çfarë stili adhuroni në jetën e përditshme, pasi gjatë udhëtimit nuk duhet të vishni asnjëherë veshjet e mëposhtme.

Veshje të komplikuara( kostume të ngjitura ose paliçeta)

Veshjen tuaj të preferuar(rrezikoni shumë)

Veshje plazhi(ruheni për në hotel ose në resort)

Shpaka me gisht (nuk janë të përshtatshme për udhëtim të gjatë)

Këpucë me takë të parehatshme

Streçet (nuk lejohen gjatë fluturimit).

03/21/2018 17:50

Ja cili deputet anuloi udhëtimin në Gjermani për shkak të demarkacionit