Lajme

Bizneset familjare zbusin papunësinë në Ferizaj (VIDEO)

03/19/2017 12:59
nga:M H

Qyteti i Ferizajt është shndërruar në qendër të rëndësishme ekonomike.

Ekonomia private paraqet bartësen kryesore të zhvillimit ekonomik. Shumë nga të rinjtë e këtij qyteti punojnë dhe thonë se financiarisht janë të pavarur nga familja.

Por, ka edhe të rinj, të cilët ankohen se nuk arrijnë të gjejnë punë. Në komunën e Ferizajt, sipas të dhënave zyrtare janë të regjistruara rreth 4 mijë biznese, ndërsa numri i të punësuarve në ekonominë private është mbi 7 mijë.

 

 

04/23/2018 13:40

Ky djalosh i mbijetoi sulmit të peshkaqenit, ariut dhe të gjarprit