Showtime

Bashkohet fisi Vjollca…ja çfarë kanë bërë! (Foto)

08/13/2017 15:22
nga:N S

Motrat Vjollca kanë treguar gjithnjë që janë mjaft të afërta me njëra-tjetrën.

Këtë herë pas një kohe të gjatë ato janë mbledhur se bashku dhe gjithashtu në shoqërinë e mbesave të tyre. E veçanta është se janë të gjitha vajza në familjen e tyre dhe të gjitha ngjajnë më njëra-tjetrën.

05/23/2018 09:03

Luana Vjollca nuk hoqi dorë nga prezantimi