Lajme

Ballinat e Gazetave Botërore me lajmin për sulmin në Paris! (Foto)

04/21/2017 08:51
nga:Gazeta Blic

Edhepse në orët e vona të mbrëmjes, pothuajse të gjitha gazetat botërore në ballinat e tyre sot kanë njoftimin për sulmin e mbrëmshëm terrorist në Paris.

Gazetat nga Franca, Gjermania, Britania e Madhe dhe Amerika kanë fotografi dhe njoftime për sulmin e mbrëmshëm në Paris.

Gazeta Blic me këtë rast ua sjell disa nga këto ballina të të përditshmeve siç janë New York Times, FAZ, Le Figaro etj.

11/17/2017 21:30

Agim Bahtiri merr mbështetje të madhe nga Vaganica, Ura e Gjakut, Shipoli dhe Zhabari