Geek

Audi A8, vetura që parkohet në mënyrë të pavarur

06/15/2017 20:06
nga:M H

Audi A8 premierën e vet do ta ketë në fillim të korrikut në Barcelonë.

Kompania tashmë në disa raste ka bërë të ditur se modeli do të ketë teknologji të avancuar dhe njëra prej tyre është edhe mundësia e parkimit në mënyrë të pavarur.

Parkimi në mënyrë të pavarur, sipas kompanisë, do të bëhet përmes inteligjencës artificiale.

Informacione shtesë për sistemin nuk janë bërë të ditura.

04/09/2018 07:46

Bie me të madhe shitja e veturave me dizel në Gjermani