Cult

Ambasadori Delawie në vizitë DokuFest-it

08/07/2017 09:46
nga:D.I

Ambasadori amerikan Delawie sot viziton Prizrenin, ku do të marrë pjesë në mbrëmjen amerikane në DokuFest.

Delawie do të vizitojë shtandet turistike, si dhe do të marrë pjesë në koktejin kushtuar mbrëmjes amerikane.

02/23/2018 16:25

​Lajmërohet sërish Greg Delawie, kjo është porosia e radhës për deputet e Kuvendit të Kosovës!