Cult

​Mbahet konferenca shkencore “Java e Shkencës 2017”

05/16/2017 06:00
nga:Gazeta Blic

Nën organizimin e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, sot organizohet konferenca shkencore “Java e Shkencës 2017”.

Fjalën e hapjes në këtë ceremoni do ta mbajnë Presidenti Hashim Thaçi dhe ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Arsim Bajrami.

 

12/08/2017 12:43

Thaçi në Konferencën e Parisit: Dialogu me Serbinë çelës për integrime evropiane