Showtime

​Çfarë këngësh dëgjon kryeministri kanadez këtë verë?

07/17/2017 19:56
nga:D.I

Kryeministri i Kanadasë Justin Trudau ka publikuar në faqen e internetit listën e këngëve që do t’i dëgjojë këtë verë.

Ndër interpretuesit e preferuar të kryeministrit kanadez është Drake, Fillon Apple, Peter Gabriel, etj, raporton AP.

“Çka dëgjoj këtë verë? Çka do të duhej”, ka shkruar në anglisht dhe frëngjisht Trudau ku publikoi listën në Twitter.

Trudau, nuk është zyrtari i parë botërror që publikon listën e këngëvë në internet. Para tij këtë e ka bërë ish-presidenti i SHBA-ve Barack Obama në vitin 2015 i cili ka zbuluar se dëshiron ta dëgjojë Stevie Wonder, Bob Dylan, Aretha Franklin …

03/04/2018 18:20

Kida arrin 3 milion me ‘Ti’