Lajme

​ Këta janë katër emrat e mundshëm për ministër të Shëndetësisë

09/08/2017 10:42
nga:D.I

Partia Demokratike e Kosovës ende nuk ka caktuar emrat e ministrave të ardhshëm

Ministria e Shëndetësisë, Ministria e Financave, Ministria e Drejtësisë, Ministria e Ministria e Financave, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Ministria e Integrimeve dhe Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë.

Për ta udhëhequr Ministrinë e Shëndetësisë do të diskutohen katër emra.

Mimoza Ahmetaj, Bekim Haxhiu, Rrustem Musa dhe Mehmet Maxhuni janë katër opcionet për të drejtuar dikasterin më problematik në vend.

Kryesia e PDK-së është mbledhur sot për të caktuar emrat e ministrave të rinj.

09/23/2017 21:43

Idrizi: Më 22 tetor do t’i ndëshkojmë ata të cilët e katandisën Mitrovicën